Jak możemy Ci pomóc?

Trenerzy i terapeuci Fundacji Numen stosują w swojej pracy szereg nowoczesnych, holistycznych i skutecznych metod.

Pomagamy poprzez sesje indywidualne, coaching i szkolenia.

Sesje indywidualne

– przez skype lub w gabinetach: Kraków, Wrocław, Gdańsk i Częstochowa.

To indywidualne spotkanie nastawione na pomoc w rozwiązaniu Twojego konkretnego problemu.

W swojej pracy z osobami potrzebującymi pomocy – trenerskiej, coachingowej lub terapeutycznej wykorzystujemy metody szybkie, skuteczne i bezpieczne. W porównaniu do tradycyjnych metod są krótkookresowe.

Jako niezwykle pomocne uznajemy między innymi: Technikę Emocjonalnej Wolności (EFT), Recall Healing / Totalna Biologia, WHH, praca z oddechem, mindfulness oraz inne metody holistyczne i psychobiologiczne. Uzupełniamy to również tradycyjnymi metodami jak coaching czy szkolenia.

Cena sesji zależy od złożoności problemu, długości spotkań (pakiety sesji) i metody dobranej do specyfiki problemu. Do niektórych problemów dobierane są metody bardziej skuteczne od innych. Konkretna oferta zostanie przedstawiona po rozmowie wstępnej.

Orientacyjne ceny:
– sesja pojedyncza: 150-250 zł za spotkanie
– pakiety sesji: od 750 zł

Płatne z góry przelewem na konto bankowe.

Możesz omówić swój problem na bezpłatnej sesji wstępnej (20 min) przez Skype oraz porozmawiać o tym jak możemy Ci pomóc. Umów się na konsultację lub sesję tutaj:

Umów się na konsultację wstępną lub na sesję

Szkolenia, warsztaty:

Bezpłatna Konferencja EFT online

I Ogólnopolska Konferencja EFT Online 2017 – uznani trenerzy metody EFT (w tym Brad Yates) przybliżą Ci Technikę Emocjonalnej Wolności, podpowiedzą jak osiągnąć emocjonalną wolność, zdrowie i szczęście.
>>> http://konferencja.fundacjanumen.pl/

Coaching indywidualny oraz w grupie

Spotkania coachingowe pomogą Ci w osiągnięciu Twojego zakładanego celu, pomogą w rozwoju osobistym, zawodowym lub w obszarze biznesowym. Możesz uwolnić swój potencjał w takim kierunku jakim byś chciał/a, ale coś Ci przeszkadza. A może nie wiesz czego chcesz tak na prawdę? Tutaj również możemy Ci pomóc.
Spotkania prowadzone są z pomocą metod holistycznych jak również przez certyfikowanego coacha ICC.

Ceny – tylko w pakietach
– cena pakietów: od 750 zł (5 indywidualnych spotkań)

Płatne z góry przelewem na konto bankowe.
>>> kontakt tutaj

Mediator

Mediacje w sprawach cywilnych i karnych (cena od 1200 zł za 4 spotkania)
>>> kontakt tutaj