EFT na co dzień

technika emocjonalnej wolności

Wszystkich potrzebujących szybkiego narzędzia, niezwykle skutecznego w uwalnianiu codziennego stresu, zapraszamy na warsztat EFT.

Metoda EFT (Emotional Freedom Techniques – Techniki Emocjonalnej Wolności), nazywana niekiedy psychologiczną akupunkturą, należy do tzw. power therapies – terapii mocy i wywodzi się z nowego nurtu psychologi energetycznej, traktującego człowieka jako istotę energetyczną, składającą się z wzajemnie oddziałujących na siebie części: ciało, emocje, myśli i duch.

Za pomocą metody EFT uzyskujemy często zadziwiające efekty zmian w nas i w naszym życiu. Zadziwiające, ponieważ niezwykle szybkie i wykraczające poza to, co znamy i do czego jesteśmy przyzwyczajeni. Zmiany tak głębokie, że możemy spotkać się z sytuacją, gdy zapominamy, że problem, nad którym pracowaliśmy w ogóle istniał – ten fenomen został nazwany Apex.

EFT (Emotional Freedom Techniques) Techniki Emocjonalnej Wolności – TE (Tapping emocjonalny) to narzędzie głębokiej, pozytywnej zmiany w przypadku problemów emocjonalnych i zdrowotnych. Wykorzystując EFT sięgamy do przyczyn problemów i przywracamy wewnętrzną równowagę w organizmie, co często przynosi natychmiastową ulgę.

Podczas warsztatu „EFT na co dzień” poznasz:

• najważniejsze zasady pracy metodą EFT,
    • współczesne odmiany EFT,
    • wybrane techniki EFT,
    • sposoby docierania do przyczyn problemów,
    • zasady kreacji i wykorzystywania EFT do poprawy swojego życia,
    • zasady pracy z negatywnymi emocjami i przekonaniami,
    • zasady pracy z chorobami i dolegliwościami fizycznymi,
    • przećwiczysz na sobie metodę EFT,
    • uwolnisz spory, negatywny bagaż emocjonalny.

Dzięki uczestnictwu w warsztacie zdobędziesz w pełni praktyczne narzędzie, do pomocy sobie i innym na co dzień.

Informacje organizacyjne:

Termin i miejsce: podane w tabeli szkoleń

Godziny: od 10 do 18 z przerwą na obiad 13-14

Cena: 590 zł lub 450 zł – jeśli zaliczka wpłynie 2 tygodnie przed szkoleniem

Ilość miejsc na warsztacie jest ograniczona do 20 osób, wpłata zaliczki 150 zł rezerwuje miejsce.

INFORMACJE :

– Wrocław: Ewa Chabros tel. 506-465-251
– Kraków: Magdalena Rąpalska tel. 510-447-031

Zapisy

Wpisz Imię i nazwisko uczestnika (wymagane)

Zaznacz szkolenie, które wybierasz

EFT na co dzień KrakówEFT na co dzień Wrocław

Dodatkowe informacje, uwagi, wiadomość

Administratorem Twoich danych osobowych będzie Fundacja Numen ul. Miechucińska 10, 80-298 Gdańsk. Szczegóły znajdziesz w polityce prywatności www.fundacjanumen.pl/polityka-prywatnosci

Korzystając z formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez witrynę