Instruktorzy/terapeuci stanowiący Fundację Numen to:
Ewa Chabros, Iwona Kotłowska, Magdalena Rąpalska, Marika Druzic -> więcej przeczytasz w zakładce Instruktorzy Fundacji.

Poniżej znajdziesz listę Trenerów/Terapeutów Rekomendowanych przez naszą fundację:

Joanna Zal

Joanna Maria Zal – trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia – 2020

Psychotraumatolog i muzykoterapeuta. Prowadzę sesje, warsztaty, programy: EFT, CELLULAR EFT, Matrix Reimprinting, Uzdrawianie Całym Sercem(WHH), GYROKINESIS, Matrix Energetics, Theta Healing.

Specjalność: lęki, nerwice, depresja, agresja, uzależnienia, życiowy zastój i ból fizyczny o różnej etiologii.

Stosuję: głęboki relaks, uzdrawiający oddech, wizualizację, medytację transformującą, muzyko/choreoterapię. Aktywuję Pole Serca i Szczytowe Stany Świadomości. Uczę samopomocy. Efekty: wewnętrzny spokój, piękne i dobre relacje, sukces biznesowy/finansowy, zdrowie i siła, rozwój świadomości.

Tel. 605767056 strona: FB

Eliza Czyżewska – trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia EFT – 2019, Cellular EFT – 2020

Psycholog, psycholog sportu, trenerka EFT, Cellular EFT, TRE® Provider, instruktorka medytacji, QEC Practitioner.

Pomagam ludziom odnaleźć spokój i radość. Bardzo wierzę, że każdy z nas składa się z elementu cielesnego, emocjonalnego i duchowego. Dlatego też na każdy element życia czy trudność, której doświadczamy patrzę holistycznie, łącząc wiedzę i doświadczenie z wielu obszarów. Od wielu lat zgłębiam wiedzę dotyczącą radzenia sobie z nadmiernym stresem, lękami i traumą.

Strona www, Tel.: 532000585, eliza.czyzewska@gmail.com

Magdalena Chmielewska
– trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia – 2020

Trenerka EFT i Cellular EFT, konsultantka psychobiologii, współzałożycielka szkoły Dotyk i Więź

Wspieram ludzi w ich drodze do znalezienia radości, poczucia bezpieczeństwa i spokoju. Pomagam zajrzeć głęboko w siebie i odnaleźć potencjał ukryty pod obciążającymi przekonanymi, programami i emocjami. Wspólnie docieramy, tam gdzie trzeba i uwalniamy to, co niepotrzebne i blokujące. Specjalizuję się w pracy z lękiem, programami rodowymi i Planu-Cel, brakiem życiowego celu, uzależnieniami, bezsennością, stresem i niskim poczuciem własnej wartości.

Strona FB, tel. 509 785 640, magda.chmielewska80@gmail.com

Joanna Frankiewicz – Trenerka EFT i Cellular EFT

Joanna Frankiewicz
– trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia EFT – 2020, Cellular EFT – 2021

Prowadzę sesje terapeutyczne i warsztaty rozwojowe w ramach Akademii Dobrego Życia. Certyfikowana Trenerka Rozwoju Osobistego, Provider TRE, Praktyk Brainspotting, Vedic-Art,  Terapia dr. Carla Simontona, Masaż Dotyk Motyla

Wspieram MOC ŁAGODNOŚCI – stan, w którym czujesz się  bezpiecznie, ufasz sobie i swoim wyborom; rozumiesz język ciała, uwalniasz się od bólu traum, emocji, schematów i przekonań, które Ci nie służą; odczuwasz wewnętrzny spokój i radość; doświadczasz zdrowych relacji; świadomie kreujesz swoje Dobre Życie.

Strona www, tel. 694 459 807, joannafrankiewicz@akademia-dobregozycia.pl

Kasia Porada – trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia EFT – 2021

Ponadto konsultantka Recall Healing, praktyk Brainspotting.

Towarzyszę osobom które pragną zmiany – uwolnienia od negatywnych emocji, przekonań, poprawy w relacjach. Pomagam odkryć i uwolnić to co nas blokuje przed osiągnięciem tego czego pragniemy – życia w spokoju, radości i satysfakcji, realizacji marzeń i śmiałych celów.

Specjalność: lęki, brak akceptacji siebie i niskie poczucie własnej wartości, negatywne przekonania, poczucie zablokowania w życiu, okres Plan / Cel i wpływ historii rodu.

Strona www, tel +48 724 467 306, kontakt@kasiaporada.pl, ,

Monika Miler – Trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia EFT, Cellular EFT – 2021

Moją pasją jest wspieranie osób, które samodzielnie nie radzą sobie z emocjami. Pomagam potrzebującym odnaleźć zagubioną radość życia i poczucie własnej wartości. W pracy z klientami  wykorzystuję Metodę EFT, Cellular EFT, Matrix Reimprinting, techniki wizualizacyjne i oddechowe.

Wierzę, że każdy, kto w swoim życiu doświadczył trudnych przeżyć i nosi w sobie pamięć o nich, może skutecznie pozbyć się cierpienia i zacząć żyć w nowej jakości. Jeśli potrzebujesz wsparcia w procesie odnajdywania spokoju, poczucia bezpieczeństwa i pewności siebie, zapraszam Cię do kontaktu ze mną.

www.monikamiler.pl, tel. +48 601 30 60 40,
e-mail: kontakt@monikamiler.pl

Agata Niemkiewicz – trenerka EFT i Cellular EFT

Agata Niemkiewicz – Trener EFT, Cellular EFT

Data ukończenia szkolenia: EFT – 2021, Cellular EFT – 2022

Pomagam ludziom wydostać się z ograniczeń, by uwierzyli w siebie, swoje możliwości, mogli odkryć i wykorzystać swój potencjał. Budzę w innych odwagę do zmiany życia na lepsze, uczę ich jak dbać o higienę myśli i emocji, by dokonali transformacji w sobie i stanęli po swojej stronie.

Moja specjalność: lęk przed krytyką i oceną, brak pewności siebie i odwagi, brak asertywności, zaniżone poczucie własnej wartości, blokada przed działaniem, trudne doświadczenia życiowe i toksyczne relacje.

www.agataniemkiewicz.pl, tel. +48 509 698 232,
e-mail: agata.eft@gmail.com