Samodzielny biznes trenera EFT

Zapraszam trenerów EFT na 6-miesięczny cykl spotkań w ramach modułu Samodzielny biznes trenera.

Prowadzę własny biznes już od wielu lat, mając również wcześniejsze wieloletnie doświadczenie pracy w korporacji. Zaczynałam stawiając pierwsze kroki we własnej działalności łącząc z pracą na etacie oraz będąc na urlopie wychowawczym.

Przeżywałam mnóstwo upadków i porażek, okresów stagnacji oraz zawiedzionych oczekiwań. Na szczęście, bogata o te doświadczenia, widzę z perspektywy czasu, że były one moimi kamieniami milowymi w rozwoju siebie i swojego biznesu.

Dlatego doskonale wiem, że zaczynając lub prowadząc własny biznes możesz:
… czuć się przytłoczony i zagubiony,
… nie wiesz od czego zacząć,
… możesz nie mieć motywacji do systematycznego działania,
… oraz wiedzy i doświadczenia z marketingu czy sprzedaży,
… może paraliżować cię strach przed napisaniem pierwszego posta w social mediach nie mówiąc już o nagraniu filmiku lub zrobieniu live
… nie wiesz do kogo kierować swoje usługi
… jak ma wyglądać twoja strategia
… bać się, że sobie nie poradzisz, itd.

Wiem, bo sama też tam byłam 🙂

Dlatego zapraszam Cię by w grupie (zawsze raźniej) poprzyglądać się sobie i zacząć budować swój samodzielny biznes w oparciu o swoje mocne strony i wartości.

Wiem też, że bez pracy nad swoimi wzorcami myślowymi, skupienia się na sobie i swoim biznesie, efekty mogą być mizerne czy rozczarowujące.

Trzeba umiejętnie łączyć “twardą” wiedzę o prowadzeniu biznesu z autentycznym wyrażaniem siebie w świecie, w uczciwej i pełnej wzajemnej wartości relacji z klientami.

Wymaga to systematycznej pracy własnej. Odwagi. Zaangażowania.

Upadania i wstawania, wyciągania wniosków z doświadczeń, ciągłego uczenia się siebie i swoich klientów, eksperymentowania.

Moja strategia na Sukces z EFT to

-radość zamiast nad-strategii, elastyczny plan zamiast chaosu, odpuszczanie zamiast napinki, relacja zamiast walki, działanie zamiast odkładania, biznes a nie hobby.

Co wedłu mnie jest ważne, by odnieść sukces w biznesie?

• praca z blokadami (nie tylko opukiwanie na to że “nie mam klientów”),
  • odpowiednie i inspirowane działania, zgodne z naszym autentycznym ja,
  • systematyczne działania, powtarzanie, sprawdzanie,
  • bawienie się tym, bez oczekiwań,
  • wizja biznesu, skupienie się na niej, manifestacja, wzmocnienie nawozem dobrego słowa,
  • określenie czym jest sukces, radość w procesie a nie cele, małe kroki.

Czego nie ma w tym programie

Nie mam “magicznej formuły na sukces” oraz nie obiecuję “10-cio cyfrowego przychodu co miesiąc”. Tutaj efekty zależą od Twojego zaanagażowania w proces budowania biznesu i siebie w biznesie.

To nie są spotkania z: budowania strony, PR czy personal brandingu, typowego marketingu, tworzenia grafik, czy systemu newslettera itp. To szkolenie mocno nastawione na Ciebie.

Powiem uczciwie – nie ma tutaj miejsca na “przychodzenia na lekcje” i bierne uczestnictwo. Bardzo mi zależy, aby weszły w ten program osoby, które są gotowe na poznanie siebie. Nie musisz wiedzieć wszystkiego wcześniej, nie musisz być perfekcyjna i robić wszystko na 100%, ale Twoje nastawienie ma tutaj ogromne znaczenie.

Jestem tu po to, by pomóc w tym procesie, jednak nie zrobię nic za nikogo, samo się nic nie zadzieje.

I zdradzę Ci “sekret” – klienci nie pojawią się w sposób czarodziejski po otrzymaniu certyfikatu trenera i napisaniu 1 postu na FB czy po zamieszczeniu reklamy. Trzeba budować swój biznes, uczyć się go, czuć go, wzmacniać, zmieniać. To proces a nie jednominutowy cud (choć i takie się zdarzają jak wiemy).

Odpowiedz sobie:

W skali 0-10, na ile jestem na to otwarta? Na ile mam chęć zaangażowania się i jestem zdeterminowana?

Dla kogo

Spotkania przeznaczone są między innymi dla stawiających pierwsze kroki w biznesie EFT, ale nie tylko.

Także dla tych, którzy chcieliby rozruszać swoją praktykę, a nie bardzo wiedzą co i jak. Albo dla osób, które czują się raźniej pracując z innymi, co motywuje ich do działania.

I również dla tych, którzy dopiero myślą o swoim biznesie.

W trakcie trwania naszego programu:

• wykonujesz ćwiczenia i uczciwie przyglądasz się sobie, kim jesteś i czego chcesz,
  • kontaktujesz się ze swoimi blokadami emocjonalnymi czy schematami myślenia i uwalniasz je (już wiesz jak, bo znasz przecież skuteczne metody :-))
  • dzięki temu otwierasz się na przepływ oraz autentyczne wyrażanie siebie w świecie,
  • przez ten czas układasz swoją wizję biznesu, wdrażasz swoje pomysły, próbujesz, sprawdzasz co dla ciebie działa i konsultujesz na spotkaniach,
  • motywujesz się do działania, bo na spotkaniach meldujesz co już udało ci się zrobić i jakie masz pomysły,
  • inspirujesz się od innych i sam/a jesteś inspiracją,
  • porządkujesz, sprawdzasz, próbujesz, wyrzucasz i na nowo próbujesz,
  • masz wsparcie grupy, doping prowadzącej, razem z innymi uczestnikami pokonujecie opór przed działaniem,
  • cały czas samodzielnie pracujesz nad rozwojem swojego biznesu,
  • atmosfera i czas na spotkaniach – bezcenna i przyjazna,
  • poznasz super osoby – mamy przecież super trenerów 🙂

Poruszane i ćwiczone tematy:

1. Fundamenty, wizja swojego życia -> wizja biznesu, Kim jesteś w swoim biznesie
  2. Twoja relacja z klientem
  3. Twoja relacja z biznesem
  4. Autentyczny komunikat
  5. Autentyczny marketing i sprzedaż
  6. Twoja relacja z pieniądzem
  7. Wizja, planowanie, cele, operacje, strategia

Organizacja

Wiedząc z własnego doświadczenia oraz praktyki, co skutecznie sprawdza się w trakcie budowania własnego biznesu proponuję dwa rodzaje spotkań:

1. Zajęcia szkoleniowo-mastermaindowe, na których rozmawiamy o twoich działaniach i wykonujemy ćwiczenia.
  2. Dodatkowo spotkamy się by popracować na sesjach wymiennych nad osobistymi blokadami:
    • lęk przed prowadzeniem biznesu,
    • lęk przed porażką,
    • lęk przed sukcesem,
    • lęk przed pokazywaniem się i wyróżnianiem,
    • blokady w relacji z klientem (np. przed powiedzeniem ceny, zebraniem opinii itd.),
    • blokady związane z poczuciem wartości siebie jako trenera oraz swojej pracy.

Pomiędzy spotkaniami otrzymujesz materiały i zadania do wykonania na kolejne spotkanie i po spotkaniu.

Możesz też korzystać z bazy gotowych rundek EFT.

Poza tym mamy stały kontakt w zamkniętej grupie.

Podsumowując, w ramach 6-cio miesięcznego programu otrzymujesz:

• cotygodniowe spotkania na żywo: lekcje online i spotkania mastermindowe oraz tematyczne sesje wymienne,
  • dostęp do materiałów na platformie w postaci przygotowanych: video nagrań wykładu, ćwiczeń do samodzielnego wykonania, nagrań audio,
  • wsparcie prowadzącej oraz innych członków grupy.

Terminy

Spotkania odbywać się będą co tydzień przez 6 miesięcy, w poniedziałki o godzinie 19.00, w okresie marzec-październik 2022 (z przerwą w lipcu i sierpniu). Start od 07 marca.

Będą to na zmianę:

• w jednym tygodniu – spotkania mastermindowo-szkoleniowe
  • w drugim tygodniu – sesje tematyczne, sesja Q&A

Cena i zgłoszenia

2200 zł całość lub 400 zł/mc

Zgłoszenia poprzez formularz poniżej.

Ilość osób: 4-10

Zapraszam – Iwona Kotłowska

[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]

ps. jeżeli po zgłoszeniu nie otrzymasz informacji organizacyjnych do dnia 28 lutego napisz proszę emaila.