martix reimprinting

Wstęp do metody Matrix Reimprinting

Matrix Reimprinting to jedna z technik psychologii energetycznej. Jest kombinacją metody EFT oraz wiedzy z epigenetyki i fizyki kwantowej.

Pomaga szybko uwolnić trudne emocje i przekonania z wydarzeń z przeszłości. W sposób łagodny i bardzo skuteczny pozwala uzdrowić energię zatrzymaną w przeszłości. Po uwolnieniu nasza wibracja energetyczna w polu się zmieni a obraz nas samych w swoich oczach również ulega przemianie.

Na szkoleniu poznasz podstawy pracy tą metodą oraz przećwiczysz ją na swoim problemie.

Wskazana jest znajomość metody EFT. Jeśli jej nie znasz możesz wcześniej umówić się z trenerem na sesję indywidualną.

Niektóre zalety stosowania Martix Reimprinting:

w procesie MR mamy możliwość namierzyć problem, który podświadomość „uznała” za konieczny do przetrwania i blokuje jego uwolnienie (psychologiczne odwrócenie) – kontaktujemy się z częścią nas, która „trzyma” wzorzec zachowania, możemy zrozumieć dlaczego tak się dzieje, skąd bierze się destrukcyjne zachowanie, uwolnić tą potrzebę i przeprogramować zachowania na bardziej wspierające,

można również uwolnić problemy, które wcześniej uznaliśmy za nierozwiązywalne. Jest to szczególnie korzystne w przypadku straty bliskich, z którymi nie mieliśmy szansy się pożegnać i wyjaśnić konfliktów. Można wtedy uwolnić emocje i puścić więzi, które trzymają nas w przeszłości,

w sposób naturalny i niewymuszony doświadczasz przebaczenia, odpuszczenia sprawcy/sprawcom (i sobie) traumatycznego doświadczenia, świadomie i podświadomie uwalniasz całą energię emocjonalną uwięzioną w wydarzeniu,

oczyszczasz swoją przeszłość z traum, negatywnych emocji i napięć w ciele – podobnie jak w EFT ale dodatkowo zmieniasz wibrację zdarzeń z negatywnych na pozytywne. W ten sposób transformujesz całą swoją wibrację z negatywnej na pozytywną. Odzyskujesz zablokowane części Ciebie i zaczynasz doświadczać mocniej siebie w chwili teraźniejszej, w pozytywny sposób. Dzięki temu przestajesz przyciągać doświadczenia podobne do tych przeszłych, które były trudne, a zaczynasz przyciągać pozytywne,

kontaktujesz się z tymi warstwami/obszarami siebie, które odrzuciłeś/aś i czujesz, jakby te części działały przeciwko Tobie – z każdym działaniem MR stajesz się bardziej zintergowanym/ą sobą i masz dla siebie coraz więcej dobrych uczuć – co wpływa bardzo korzystnie na Twoją samoocenę i poczucie własnej wartości. Odzyskujesz także zaufanie do siebie,

za pomocą MR jesteś w stanie dotrzeć do wydarzenia i pamięci emocji z nim związanych, nawet jeśli nic nie czujesz i nie pamiętasz wydarzenia,

jesteś w stanie uwolnić wspomnienia, które przyczyniły (wzmocniły) się do powstania negatywnych przekonań oraz możesz zaszczepić nowe – pozytywne, które będą wspierające i budujące – czyli przekształcić obecny system przekonań. [Biolog komórkowy prof. Bruce Lipton uważa, że nasze życie jest takie jak nasze przekonania.]

Tematy poruszane na szkoleniu to:

• Podstawy Matrix Reimprinting
  • 4 główne zasady MR
  • Klasyczna technika MR
  • Procesu uzdrawiania kolorami emocji lub problemu
  • Procesu odkrywania i uzdrawiania traumy
  • Procesu uzdrawiania przekonania

Dla kogo:

Zapraszamy do udziału w szkoleniu osoby znające podstawy metody EFT. Jeśli EFT jest dla Ciebie nowością możesz umówić się wcześniej na instruktaż w trakcie sesji indywidualnej.

Informacje organizacyjne:

Szkolenie odbędzie się w formie online Zoom/Skype.
Czas trwania: 2 spotkania/16 godzin (terminarz na głównej stronie)
Cena szkolenie online: 1100 zł.
Cena szkolenia stacjonarnego: 900 zł.

Ilość osób ograniczona.
Potrzebne będą słuchawki oraz kamerka.

INFORMACJE :

– Iwona Kotłowska tel. 502-259-726
– Magdalena Rąpalska tel. 510-447-03

Informacje i zapisy

Po wysłaniu zgłoszenia przez poniższy formularz otrzymasz informacje dot.płatności.

[contact-form-7 404 "Nie znaleziono"]